Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчната ми хвана настинка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
    ...Става дума не за Алфата, а за Фиата, но все пак да споделя...
    Че къде е разликата м/у двете
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Незнам при теб до каква степен замръзва но при мен като запаля колата се оправя
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

Аз винаги си дърпам ръчната. Сега зимата още не ми е замръзвала, но то не са падали много температурите, плюс това като си запала колата тръгвам поне след 1цигара време, не знам дали има значение

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
          Една от 'детските болести' по тея автомобили Избягвайте да дърпате ръчната през зимата Това е най-сигурния вариант
          Ако си смените жилата с нови, и гресирате хубаво местата под маншончетата в двата края на жилото, няма да имате ядове зимата.(за да не влиза вода, която е причина за замръзването)Просто малко уважение към колата!А относно замръзването и оправянето на проблема веднага - лягаш с...примерно щанга, виждаш къде е жилото и помагаш на лостчето на ръчната да се върне обратно.На мен ми се е случвало доста пъти, последния в Хърватия на един паркинг на магистралата .След тази случка, жилата са новички!
          Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
            Жилото замръзва, затова така става.Избягвайте ръчната зимата
            Т'ва го казва всеки ****, който не го е грижа за колата и изискванията за сигурност по пътищата!
            Като ти замръзва жилото легни за 10 мин. под колата и си го смени!!Струват 30 лв двете! *****
            Колеги сменяйте си жилата!

Моля без обидни епитети!
            Last edited by tonov; d.m.y г., 14:13.
            Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Working...
            X